Vopsea Permanenta - L'Oreal Professionnel Majirel Cool Cover 7.82 Blond Mediu Mocha

40,00 lei
cu TVA
Livrare in 2-3 zile lucratoare

COD: 3474636912049

Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vopsea Permanenta - L'Oreal Professionnel Majirel Ionene G Incell 7.82 blond mediu mocha: 

Gama Majirel Ionene G Incell este compusa din formule speciale care ofera un efect de deschidere/ inchidere a tonului cu pana la 3 nivele, cea mai mare rezistenta la decolorare si o acoperire de pana la 100% a parului alb, combinatii unice de culori intense, vibrante si stralucitoare. Are la baza o tehnologie ce foloseste ingrediente precum IONÈNE G™ care protejeaza, reconditioneaza si hraneste parul, alaturi de INCELL Complex, care intareste si revitalizeaza fibra capilara de la interior la exterior.


Mod de utilizare: 

Se amesteca intr-un recipient nemetalic 50 gr vopsea cu 75 ml oxidant. Pentru o deschidere de maxim 2 tonuri se foloseste oxidant L’Oreal de 6%, iar pentru o deschidere de 3 tonuri se utilizeaza oxidant L’Oreal de 9%. Nu se foloseste oxidant cu o concentratie mai mare de 9%.

Aplicare:

Aplicati cu ajutorul unei pensule pe parul uscat, nespalat in prealabil, incepand cu radacina firului de par. In cazul in care lungimea este deja colorata si se doreste doar o reimprospatare a culorii, aplicati pe lungimi spre finalul perioadei de actionare si lasati sa actioneze 5 – 10 minute. Dupa terminarea timpului de actiune, emulsionati, clatiti bine parul, pana ce apa devine curata. Utilizati un sampon specific parului colorat.


Timp de actionare: 

35 de minute (acelasi timp de actionare pentru toate tipurile de oxidant)


Observatii: 

Vopseaua nu vine insotita de oxidant. Oxidantul se achizitioneaza separat.

2 Produse

Referințe specifice