Filtrează prin

Dimensiune

Dimensiune

Mărci

Afișarea 1-20 din 212 articol(e)

Active filters

Lac Gel Clear Universal...

Lac Gel Clear...

Preț 60,00 lei

Gelul Lac Hybrid sau Oja Semipermanenta Hybrid este un produs NOU dezvoltat in industria manichiurii, o noua tehnologie ce incorporeaza rezistenta gelurilor colorate cu usurinta aplicarii ojei (se aplica foarte simplu asemenea unui lac sau oja clasica (avand si aceeasi consistenta), pastrand insa in timp rezistenta unui gel).

Extreme Gloss Gel 15 ml

Extreme Gloss Gel 15 ml

Preț 63,00 lei

Top gel cu efect de sticla. In timp nu permite apariatia crapaturilor sau hologramelor tip "panza de paianjen" Nu ingalbeneste. Gel de luciu flexibil, cu densitate medie, nu necesita fixare. Mod de utilizare: dupa constructia unghiei, pe suprafata pilita si deprafuita se aplica intr-un strat subtire, dupa care il uscam in lampa UV -2 min- sau LED -1min-. Nu necesita fixare.

Fiber Vitamine Gel 15 ml
  • -5,00 lei

Fiber Vitamine Gel 15 ml

Preț normal 65,00 lei -5,00 lei Preț 60,00 lei

Un lac gel ideal pentru constructie si stimularea culorii, care datorita compozitiei complexe cu vitamina A,E si B5 hraneste unghia naturala. Avand pe langa multiple ingrediente benefice unghiei, are la baza si FIBRA de sticla care este remediul perfect unghiilor subtiate, crapate pe lungime sau despicate. Culoare: Alb- laptos