Filtrează prin

Dimensiune

Dimensiune

Mărci

Active filters

Lac Gel Clear Universal...

Lac Gel Clear...

Preț 60,00 lei

Gelul Lac Hybrid sau Oja Semipermanenta Hybrid este un produs NOU dezvoltat in industria manichiurii, o noua tehnologie ce incorporeaza rezistenta gelurilor colorate cu usurinta aplicarii ojei (se aplica foarte simplu asemenea unui lac sau oja clasica (avand si aceeasi consistenta), pastrand insa in timp rezistenta unui gel).

Elastic Cover Gel - Rose 15 ml
  • -5,00 lei

Elastic Cover Gel -...

Preț normal 65,00 lei -5,00 lei Preț 60,00 lei

Reducerea este valabilă până la epuizarea stocului!

Densitate mare, lacgel builder cu pensula pentru prelungirea patului de unghii cu un singur pas. Un autonivelant perfect, care umple golurile si micile imperfectiuni pe suprafata unghiei care se aplica cu pensula.

Extreme Gloss Gel 15 ml

Extreme Gloss Gel 15 ml

Preț 63,00 lei

Top gel cu efect de sticla. In timp nu permite apariatia crapaturilor sau hologramelor tip "panza de paianjen" Nu ingalbeneste. Gel de luciu flexibil, cu densitate medie, nu necesita fixare. Mod de utilizare: dupa constructia unghiei, pe suprafata pilita si deprafuita se aplica intr-un strat subtire, dupa care il uscam in lampa UV -2 min- sau LED -1min-. Nu necesita fixare.

Fiber Vitamine Gel 15 ml
  • -5,00 lei

Fiber Vitamine Gel 15 ml

Preț normal 65,00 lei -5,00 lei Preț 60,00 lei

Reducerea este valabilă până la epuizarea stocului!

Un lac gel ideal pentru constructie si stimularea culorii, care datorita compozitiei complexe cu vitamina A,E si B5 hraneste unghia naturala. Avand pe langa multiple ingrediente benefice unghiei, are la baza si FIBRA de sticla care este remediul perfect unghiilor subtiate, crapate pe lungime sau despicate. Culoare: Alb- laptos

Speed Art Line - White 8 ml
  • -15%

Speed Art Line - White...

Preț normal 36,00 lei -15% Preț 30,60 lei

Reducerea este valabilă până la epuizarea stocului!

Speed Art Line este un gel felxibil pentru decor, care nu necesita fixare. Datorita pensulei ultra subtire si rezistente, acest produse va permite sa trasati linii foarte subtiri cu o precizie nemaipomenita. *Nu necesita Fixare! *Ideal pentru linii subtiri *Nu este necesara acoperirea ei. *Culori intens pigmentate! Ideal pentru a fi folosit cu: Speed & Shine TOP GEL