Mărci

Active filters

Pudra Gravity 10g - 04962

Pudra Gravity 10g - 04962

Preț 55,00 lei
Pulbere gravitabilă: pulbere de maturizare texturizantă ultra-ușoară, care oferă volum mare părului, cu aplicarea sa ușoară a masării puțin a rădăcinii părului. Ideal pentru fixarea coafurilor foarte structurate. Efect mat moale. Datorită ingredientului său activ, nu lasă părul gras, sau scalpurile uleioase ajută la absorbția excesului de seboree. Efect mat. Control puternic. Ținere de lungă durată.
Thermoprotector Smoothing...
  • La reducere!

Thermoprotector...

Preț 33,00 lei
Supreme Style Thermoprotector Smoothing Fluid-Protecție împotriva căldurii, îndreptare a părului. Disciplinează firele de păr neregulate, le face mătăsoase, moi și strălucitoare. Mod de utilizare:Aplicați o cantitate mică pe părul umed, pieptenați și uscați sau călcați părul cum doriți
Implex Bond Regenerator
  • La reducere!

Implex Bond Regenerator

Preț 89,00 lei
Regeneratorul Imperity Implex Bond a fost special dezvoltat pentru a fi utilizat în timpul tratamentelor chimice, cum ar fi tratamentul cu keratină sau vopsirea părului. Bond Regenerator repară și protejează părul. Parul este protejat in timpul tratamentului chimic, astfel incat sa ramana frumos mai mult timp.
Implex Bond Sustainer Thin...
  • La reducere!

Implex Bond Sustainer...

Preț 56,00 lei
IMPERITY Implex Bond Sustainer Thin Hair este un balsam disponibil în două variante diferite disponibile, prin care unul este potrivit pentru păr normal și gros, iar celălalt este potrivit pentru părul subțire.

IMPERITY Implex Bond Sustainer Thin Hair:

IMPERITY Implex Bond Sustainer Thin Hair are aproape aceleași efecte ca și produsul pentru părul normal până la cel gros. Cu toate acestea, acest pachet este livrat într-o variantă spray și nu sub formă de cremă. Acest lucru asigură că obține părul subțire, corp suplimentar și, de asemenea, face ca ochii să devină mai plini.

IMPERITY Implex Bond Sustainer Thin Hair activează și reîmprospătează părul. Mulțumesc extract de semințe de in, părul are un luciu frumos. Părul se va simți moale, fără puf să o creeze.
Implex Bond Sustainer...
  • La reducere!

Implex Bond Sustainer...

Preț 56,00 lei
IMPERITATE Implex Bond Sustainer Păr normal / gros

IMPERITY Implex Bond Sustainer Păr normal / gros este un balsam disponibil în două variante diferite disponibile, prin care unul este potrivit pentru păr normal și gros, iar celălalt este potrivit pentru părul subțire.

IMPERITATE Implex Bond Sustainer Păr normal / gros Cremă Păr normal / gros:

IMPERITY Implex Bond Sustainer Părul normal / gros este un balsam de păr sub formă de cremă, care face ca îngrijirea părului să fie completă. Acest balsam revigorează și reîmprospătează părul. Mulțumim că părul din extract de semințe de in devine strălucitor. De altfel, se va simți părul moale și scame nu vor apărea în păr.