Mărci

Top vanzari

Afișarea 1-20 din 420 articol(e)

Active filters

CREMA DE MASAJ MOLLIS GRASA...
  • -5,00 lei

CREMA DE MASAJ MOLLIS...

Preț normal 53,00 lei -5,00 lei Preț 48,00 lei

Este o crema grasa pentru masaj profesional, care pate fi folosita individual sau combinat cu alta crema , ulei sau activator potrivit tenului. Este recomandat in special pentru ten foarte uscat. Se recomanda pentru masaje terapeutice, wellness si sport. Se poate folosi pentru masaj special si automasaj.Nu contine consevanti si coloranti.Se recomanda pentru orice tip de ten.

LACGEL LAQ X - COLECȚIE DE... LACGEL LAQ X - COLECȚIE DE...
  • -14,00 lei

LACGEL LAQ X -...

Preț normal 145,00 lei -14,00 lei Preț 131,00 lei

Scufundați-vă în colecția noastră de lacuri de gel LaQ X - Coral.
Tehnologii noștri de unghii au coborât pentru a prelua 5 nuanțe unice de corali din abis, astfel încât să puteți descoperi lumea magnifică a recifelor de corali și a coralilor de apă adâncă. Scufundați-vă în liniștea lumii subacvatice și creați unghii uluitoare. Cea mai nouă gamă de lacuri de gel Perfect Nails, LaQ X introduce colecția Coral de culori recifale de corali tropicali.

LACGEL LAQ X - COLECȚIA... LACGEL LAQ X - COLECȚIA...

LACGEL LAQ X -...

Preț 160,00 lei

Umpleți coșul de fructe de vară cu culori de gel intens vibrante.

Tonurile de neon sunt încă la modă, așa că, chiar în mijlocul verii, pur și simplu a trebuit să vă aducem culori pigmentate, răcoritoare, de fructe tropicale cu cea mai nouă colecție de lac de gel LaQ X - Juicy. Scufundați dinții într-o papaya dulce sau încercați ananasul nostru suculent - acestea vor atrage cu siguranță atenția clienților dvs.! Cea mai nouă gamă de lacuri de gel Perfect Nails, LaQ X introduce colecția It's Juicy de culori de fructe tropicale în neon vibrant.Vă prezentăm LAQ X, noua gamă de lacgel Perfect Nails. 

Sport Start- Gel de...
  • -20%

Sport Start- Gel de...

Preț normal 30,00 lei -20% Preț 24,00 lei

Sport Start- Gel de Incalzire Dr. Kelen, 150 ml: Gelul este ideal inainte de antrenamentele fizice de lunga durata. Asigura un timp de incalzire mai scurt pentru partile corpului ce urmeaza a fi solicitate, imbunatateste performanta si reduce riscul de ranire din timpul exercitiilor solicitante. Se absoarbe imediat si nu contine coloranti sau conservanti. De asemenea, are un continut din plante si este potrivit si pentru pielea sensibila.

Sport Stop- Gel Relaxare...
  • -15%

Sport Stop- Gel...

Preț normal 30,00 lei -15% Preț 25,50 lei

Sport Stop- Gel Relaxare Dr. Kelen, 150 ml: Gel ideal in relaxarea muschilor si articulatiilor dupa exercitii fizice solicitante. Reduce senzatia de epuizare, regenerand muschii si articulatiile obosite. Amelioreaza febra musculara si ofera o senzatie placuta de racorite. Se absoarbe rapid si nu lasa urme pe haine. Nu contine coloranti sau conservanti si este hipoalergen (potrivit pentru pielea foarte sensibila).

Sport Ice Gel Dr. Kelen,...
  • -10%

Sport Ice Gel Dr....

Preț normal 34,00 lei -10% Preț 30,60 lei

Sport Ice Gel Dr. Kelen, 150 ml: Gelul asigura o senzatie rapida de racire a musculaturii. Reduce inflamatiile, durerile, atenueaza contuziile si febra musculara. De asemenea faciliteaza regenerarea pielii, se absoarbe rapid si nu lasa urme pe piele, nu contine coloranti sau conservanti.