Lista de produse în funcție de marcă Dr. Kelen

Active filters

Sport Start- Gel de...
  • -20%

Sport Start- Gel de...

Preț normal 30,00 lei -20% Preț 24,00 lei

Reducerea este valabilă până la epuizarea stocului!

Sport Start- Gel de Incalzire Dr. Kelen, 150 ml: Gelul este ideal inainte de antrenamentele fizice de lunga durata. Asigura un timp de incalzire mai scurt pentru partile corpului ce urmeaza a fi solicitate, imbunatateste performanta si reduce riscul de ranire din timpul exercitiilor solicitante. Se absoarbe imediat si nu contine coloranti sau conservanti. De asemenea, are un continut din plante si este potrivit si pentru pielea sensibila.

Sport Ice Gel Dr. Kelen,...

Sport Ice Gel Dr....

Preț 35,00 lei

Reducerea este valabilă până la epuizarea stocului!

Sport Ice Gel Dr. Kelen, 150 ml: Gelul asigura o senzatie rapida de racire a musculaturii. Reduce inflamatiile, durerile, atenueaza contuziile si febra musculara. De asemenea faciliteaza regenerarea pielii, se absoarbe rapid si nu lasa urme pe piele, nu contine coloranti sau conservanti.

Sport Stop- Gel Relaxare...
  • -15%

Sport Stop- Gel...

Preț normal 30,00 lei -15% Preț 25,50 lei

Reducerea este valabilă până la epuizarea stocului!

Sport Stop- Gel Relaxare Dr. Kelen, 150 ml: Gel ideal in relaxarea muschilor si articulatiilor dupa exercitii fizice solicitante. Reduce senzatia de epuizare, regenerand muschii si articulatiile obosite. Amelioreaza febra musculara si ofera o senzatie placuta de racorite. Se absoarbe rapid si nu lasa urme pe haine. Nu contine coloranti sau conservanti si este hipoalergen (potrivit pentru pielea foarte sensibila).

Crema Sport Regeneranta Dr....

Crema Sport...

Preț 30,00 lei

Crema Sport Regeneranta Dr. Kelen, 100 ml: Crema recomandata persoanelor active, sportivilor si celor care depun foarte des efort fizic sustinut. Amelioreaza durerea si febra musculara, fiind potrivita si in cazul entorselor, carceilor, a edemelor sau a leziunilor musculare. Se aplica de obicei inaintea exercitiilor care solicita muschii si articulatiile, iar continutul ei din plante amana aparitia senzatiei de oboseala si scade incidenta aparitiei leziunilor sportive.