Mărci

Active filters

Cuticle Oil - Grape 15 ml

Cuticle Oil - Grape 15 ml

Preț 17,00 lei

Ulei de cuticule profesional de la Perfect Nails cu aroma de struguri. Design-ul special creat cu pensula ajuta la aplicarea optima a cantitatii de ulei. Aduce hidratare extrema unghiilor si cuticulelor si hraneste unghiile fragile. Inmoaie cuticulele si combate uscarea lor. Pentru unghii frumoase si sanatoase.

Cuticle Oil - Strawberry 15 ml

Cuticle Oil -...

Preț 17,00 lei

Ulei de cuticule profesional de la Perfect Nails cu aroma de capsuni. Design-ul special creat cu pensula ajuta la aplicarea optima a cantitatii de ulei. Aduce hidratare extrema unghiilor si cuticulelor si hraneste unghiile fragile. Inmoaie cuticulele si combate uscarea lor. Pentru unghii frumoase si sanatoase.

Cuticle Oil - Pineapple 15 ml

Cuticle Oil -...

Preț 15,00 lei

Ulei de cuticule profesional de la Perfect Nails cu extract de ananas. Design-ul special creat cu pensula ajuta la aplicarea optima a cantitatii de ulei. Aduce hidratare extrema unghiilor si cuticulelor si hraneste unghiile fragile. Inmoaie cuticulele si combate uscarea lor. Pentru unghii frumoase si sanatoase.

Cuticle Oil - Peach 15 ml

Cuticle Oil - Peach 15 ml

Preț 15,00 lei

Ulei de cuticule profesional de la Perfect Nails cu extract de piersica. Design-ul special creat cu pensula ajuta la aplicarea optima a cantitatii de ulei. Aduce hidratare extrema unghiilor si cuticulelor si hraneste unghiile fragile. Inmoaie cuticulele si combate uscarea lor. Pentru unghii frumoase si sanatoase.dratare extrema unghiilor si cuticulelor si hraneste unghiile fragile. Inmoaie cuticulele si combate uscarea lor. Pentru unghii frumoase si sanatoase.