Filtrează prin

Dimensiune

Dimensiune

Mărci

Active filters

Mască Alfaparf Semi Di Lino...

Mască Alfaparf Semi Di...

Preț 138,00 lei

Masca de reconstructie si restructuranta pentru par deteriorat. Tratament intensiv de reconditionare ce reface in profunzime parul deteriorat. Repara degradarea din interior, reconstruind cuticula firului de par. Creste rezistenta la rupere. In plus gama de reconstructie protejeaza culoarea cosmetica si confera extra stralucire parului. Parul isi recapata frumusetea naturala.

Serie Expert Absolut Repair...

Serie Expert Absolut...

Preț 90,00 lei

Masca extrem de benefica pentru parul foarte deteriorat, ce contribuie la restructurarea, revitalizarea si hranirea in profunzime a fibrei capilare. Actioneaza ca un tratament de reconditionare si completare a necesarului de lipide pierdute, protejeza impotriva daunelor externe, previne ruperea si despicarea.

Masca Fortifianta - L'Oreal...

Masca Fortifianta -...

Preț 81,00 lei

Masca profesionala cu formula imbogatita cu vitamina B6 si biotina, ce hraneste intens parul, il intareste si ii confera un aspect sanatos, neted si stralucitor. Are actiune instanta anti-rupere si ofera fibrei capilare rezistenta si vitalitate, reparand varfurile despicate si zonele degradate din cauza instrumentelor de coafat sau a vopsirilor repetate. Completeaza in mod ideal rutina de ingrijire a parului cu gama L'Oreal Inforcer.

Masca Hidratanta pentru Par...

Masca Hidratanta...

Preț 69,50 lei

Masca de hidratare imbogatita cu nutrienti pentru hranirea in profunzime a parului uscat, ce revitalizeaza si fortifiaza fibra capilara, oferind parului un aspect matasos, stralucitor si neted. Are un efect anti-uscare intens si de lunga durata si este imbogatit cu Urban Defence Pro, un ingredient inovator ce protejeaza fibra capilara impotriva actiunii nocive a agentilor poluanti. Nu contine sulfati, parafine sau uleiuri minerale.