Filtrează prin

Culoare

Culoare

Mărci

Active filters

Aparat de contur cu...
  • -49,00 lei

Aparat de contur cu...

Preț normal 630,00 lei -49,00 lei Preț 581,00 lei

Reducerea este valabilă până la epuizarea stocului!

Star Blade: Set de cutite profesionale din otel inoxidabil, cu latimea de 32 mm. Precizie ridicata datorita tehnologiei precise de slefuire folosita ,,Made In Germany”. Perfect: Contururi exacte-foarte aproape si in conditii de siguranta. Optional cutit de contur si design pentru linii fine si un design creativ. Incaracrea bateriei. LED care indica nivelul de incarcare a bateriei. Timp de incarcare a bateriei: 120 min. Autonomie de functionare: Pana la 100 min.

Uscator de par professional...

Uscator de par...

Preț 265,00 lei

Cablu de 3 metri.
Greutate 0.67kgs.
Motor compact cu durata lunga de viata.
Design ergonomic.
Carcasa din poliamida robusta si usoara.
Termostat de siguranta.
Cablu foarte flexibil, de 3 metri, cu inel de agatat.
Debit de aer 70 m3 / ora.
2 capuri de coafare (mijlociu sau mare).
Buton pentru aer rece(jetul de aer rece va ajuta la fixarea coafurii).
5 temperaturi.
Filtru din otel inoxidabil.
Nivel sonor 70db.
Echipamentul are un dispozitiv de siguranta care este activat automat in caz de defectiune.

Placă Profesională De...

Placă Profesională De...

Preț 220,00 lei

Plăci de titan care au grijă de păr oferindu-i strălucire și moale, cu tehnologia Nano Silver (elimină bacteriile). Temperatura: între 80º și 230º. Rezistență: Încălzirea plăcilor în doar 20 de secunde, cu rezistență MCH. Reglarea temperaturii cu ajutorul butoanelor. Contoare de cablu: 3 m de cablu cu rotire 360º. Tensiune: 110 - 240 V ~. Frecvență: 50/60 Hz. Putere: 38W. NU UTILIZAȚI PĂRURI SINTETICE SAU ULETE. Oprire automată după 60 de minute. Pentru păr natural. Mâner tactil moale. Afișaj LED care indică temperatura. Termostat intern care previne supraîncălzirea. Memorie de temperatură. Dimensiunea plăcii: 2,4 x 9 cm.

Placă Profesională De...

Placă Profesională De...

Preț 220,00 lei

Placi ceramice cu turmalină care au grijă de păr oferind strălucire și moale, cu tehnologia Nano Silver (elimină bacteriile). Temperatura: între 130º și 230º. Rezistență: Încălzirea plăcilor în doar 20 de secunde, cu rezistență MCH. Reglați temperatura prin cadran. Contoare de cablu: 2,7 m de cablu cu rotire 360 ​​° Tensiune: 110 - 240 V ~. Frecvență: 50/60 Hz. Putere: 50W. NU UTILIZAȚI PĂRURI SINTETICE SAU ULETE. Oprire automată după 60 de minute. Pentru păr natural. Mâner tactil moale. Afișaj LED care indică temperatura. Termostat intern care previne supraîncălzirea. Dimensiunea plăcii: 2,4 x 11cm.

Masina de tuns cu cablu... Masina de tuns cu cablu...

Masina de tuns cu...

Preț 485,00 lei

Masina de tuns dispune de o lama ce este crom de inalta precizie, pentru rezultate de taiere exceptionale, indiferent de tipurile de par. Aparatul are un brat pentru degetul mare convenabil, ce ajusteaza conicitatea si textura fara a schimba lamele, pentru utilizarea profesionala continuua. Aparatul de tuns profesional Wahl Super Taper este extrem de puternica, durabila si longeviva, care are un motor V5000 cu vibratii si cu protectie impotriva supraincalzirii.