Mărci

Active filters

Moser Chrom2Style

Moser Chrom2Style

Preț 1.050,00 lei

Moser Chrom2Style este un aparat profesional, care poate fi utilizat atât cu cablu, cât și cu acumulator. Dotată cu cap de tăiere „Diamond Blade” ușor de schimbat și de curățat. Durată de viață lungă, cu 40 x mai rezistentă în comparație cu cele standard. Lățime de 46 mm și o lungime de tăiere între 0,7-3 mm. Echipat cu motor DC puternic cu 5300 rpm și un design ergonomic asigură o postură relaxată in timpul utilizarii, iar puternicul motor controlat electronic asigură o putere de tăiere constantă. Extrem de eficient și durabil, încărcare rapidă (80 minute) și un timp de utilizare de 120 minute, datorita unei baterii litiu-ion durabila și extrem de eficienta, fără efect de memorie.


Masina de tuns cu cablu... Masina de tuns cu cablu...

Masina de tuns cu...

Preț 515,00 lei

Aparatul de tuns are o lama Star Blade stralucitoare cu taiere precisa realizata in Germania. Eliberare rapida a setului de lama prin intermediul dispozitului usor de glisare inainte si inapoi, fara utilizarea unor instrumente. Moser Primat Adjustable are un cap de taiere reglabil pe inaltime cu 6 pozitii de blocale 0,1 - 3 mm.

Aspirator pentru păr - HAIR...
  • -15%

Aspirator pentru păr -...

Preț normal 990,00 lei -15% Preț 841,50 lei

Aspirator de par cu ultima tehnologie. În modul MANUAL, măturați resturile spre intrarea de la baza unității, apăsați butonul de activare manuală și lăsați ASPIRUL DE PĂR să aspire resturile prin intrare și în Coșul de colectare.

1. Modul MANUAL va rula timp de 5 secunde. În funcție de cantitatea de resturi, poate fi necesar să apăsați butonul de activare manuală de mai multe ori.

2. Când discul de comandă este rotit în poziția AUTO, măturați resturile spre Admisia de la baza unității și ASPIRUL DE PĂR. Senzorii vor detecta resturile și vor iniția automat un ciclu de aspirare temporizat care se va termina odată cu VACUUL DE PĂR. Senzorii nu mai detectează resturi.

Uscator de par professional...

Uscator de par...

Preț 265,00 lei

Cablu de 3 metri.
Greutate 0.67kgs.
Motor compact cu durata lunga de viata.
Design ergonomic.
Carcasa din poliamida robusta si usoara.
Termostat de siguranta.
Cablu foarte flexibil, de 3 metri, cu inel de agatat.
Debit de aer 70 m3 / ora.
2 capuri de coafare (mijlociu sau mare).
Buton pentru aer rece(jetul de aer rece va ajuta la fixarea coafurii).
5 temperaturi.
Filtru din otel inoxidabil.
Nivel sonor 70db.
Echipamentul are un dispozitiv de siguranta care este activat automat in caz de defectiune.

Placa

Placa

Preț 220,00 lei

Plăci din ceramică cu turmalină care au grijă de păr oferind strălucire și moale, prin încărcarea sa ionică, împiedică părul să fie electrificat și frizzy, tehnologia Nano Silver (elimină bacteriile).
. Funcție de oprire automată: aparatul se va opri automat dacă nu este utilizat după aproximativ 60 de minute.
. Lumina infraroșie care detoxifică și dezinfectează părul și, în același timp, reduce agresivitatea căldurii plăcilor. Principalele sale proprietăți sunt îmbunătățirea circulației și stimularea creșterii părului.
. Încălzirea plăcilor în doar 20 de secunde, cu rezistență MCH.
. Ecran LCD care indică temperatura.
. Termostat intern care previne supraîncălzirea
. Mâner „SOFT-TOUCH”.

Placa

Placa

Preț 220,00 lei

Plăci de titan care au grijă de păr oferindu-i strălucire și moale, cu tehnologia Nano Silver (elimină bacteriile). Temperatura: între 80º și 230º. Rezistență: Încălzirea plăcilor în doar 20 de secunde, cu rezistență MCH. Reglarea temperaturii cu ajutorul butoanelor. Contoare de cablu: 3 m de cablu cu rotire 360º. Tensiune: 110 - 240 V ~. Frecvență: 50/60 Hz. Putere: 38W. NU UTILIZAȚI PĂRURI SINTETICE SAU ULETE. Oprire automată după 60 de minute. Pentru păr natural. Mâner tactil moale. Afișaj LED care indică temperatura. Termostat intern care previne supraîncălzirea. Memorie de temperatură. Dimensiunea plăcii: 2,4 x 9 cm.

Placa

Placa

Preț 220,00 lei

Placi ceramice cu turmalină care au grijă de păr oferind strălucire și moale, cu tehnologia Nano Silver (elimină bacteriile). Temperatura: între 130º și 230º. Rezistență: Încălzirea plăcilor în doar 20 de secunde, cu rezistență MCH. Reglați temperatura prin cadran. Contoare de cablu: 2,7 m de cablu cu rotire 360 ​​° Tensiune: 110 - 240 V ~. Frecvență: 50/60 Hz. Putere: 50W. NU UTILIZAȚI PĂRURI SINTETICE SAU ULETE. Oprire automată după 60 de minute. Pentru păr natural. Mâner tactil moale. Afișaj LED care indică temperatura. Termostat intern care previne supraîncălzirea. Dimensiunea plăcii: 2,4 x 11cm.

Placa

Placa

Preț 220,00 lei

Plăci TITANIUM cu tehnologie nano argint (elimină bacteriile) + turmalină. Temperatura: între 130º și 230º. Rezistență: Încălzirea plăcilor în doar 20 de secunde, cu rezistență MCH. Reglați temperatura prin cadran. Contoare de cablu: 2,7 m de cablu cu rotire 360 ​​° Tensiune: 22 0 - 240 V ~. Frecvență: 50/60 Hz. Putere: 48W. NU UTILIZAȚI PĂRURI SINTETICE SAU ULETE. Oprire automată după 60 de minute. Afișaj LED care indică temperatura. Controlul microprocesorului. Sistem de închidere a plăcilor prin pârghie. Sfat rotund pentru a facilita crearea de coafuri. Dimensiunea plăcii: 2,5 x 12cm.

Placa

Placa

Preț 70,00 lei

Placi ceramice cu turmalină care au grijă de păr oferind strălucire și moale.

• Temperatura maximă 200C

• Încălzirea plăcilor în doar 30 de secunde, cu rezistență PTC

• cablu de cauciuc lung de 2m

• Tensiune: 100-240V ~

• Frecvență: 50/60 Hz

• Putere: 22 W

• NU UTILIZAȚI PĂRURI SINTETICE SAU ULETE

• Rezistent PTC care previne supraîncălzirea

• Potrivit pentru orice tip de păr natural

Masina de tuns cu cablu... Masina de tuns cu cablu...

Masina de tuns cu...

Preț 485,00 lei

Masina de tuns dispune de o lama ce este crom de inalta precizie, pentru rezultate de taiere exceptionale, indiferent de tipurile de par. Aparatul are un brat pentru degetul mare convenabil, ce ajusteaza conicitatea si textura fara a schimba lamele, pentru utilizarea profesionala continuua. Aparatul de tuns profesional Wahl Super Taper este extrem de puternica, durabila si longeviva, care are un motor V5000 cu vibratii si cu protectie impotriva supraincalzirii.