Lista de produse în funcție de marcă BaByliss

Active filters

Placa de intins si ondulat...

Placa de intins si...

Preț 355,00 lei

Are placi realizate prin intermediul tehnologiei nano-titaniu, ce garanteaza o rezistenta excelenta la temperaturi ridicate, iar invelisul Sol-Gel o alunecare perfecta, fara frecare. Este menita pentru a indrepta profesional parul fara a-l deteriora sau trage. Placa de intins parul BaByliss Pro are in componenta sa doua placi cu un control termic automat, care se incalzesc instant si uniform la temperatura dorita, avand trepte intermediare reglabile. Placa are o valoare ce protejeaza parul contra frecarii nedorite. Permite realizarea unor coafuri excelent de matasoase, bucle rezistente, bine conturate, cu onduleuri perfecte.

Placa de creponat parul... Placa de creponat parul...

Placa de creponat...

Preț 349,00 lei

Creeaza un model ondulat definit de volum adaugat, stil si textura de lunga durata in par. Incalzire rapida pentru rezultate de stilizare rapida si placi invelite ceramic ultra netede, extra largi pentru un finisaj lucios, stralucitor. Placa de creponat are o lungime de 24,5 cm, o dimensiune intre dinti de 12 mm si o adancime de 7 mm.

Placa de creponat parul... Placa de creponat parul...

Placa de creponat...

Preț 325,00 lei

Creeaza un model ondulat definit pentru volum adaugat. Furnizeaza stil si textura de lunga durata parului. Contact complet 100% cu parul datorita placilor mobile. Placa de creponat BaByliss Pro EP Technology contine o tehnologia EP 5.0, acesta este un proces foarte tehnic similar cu ce se realizeaza in bijuterii. Realizarile sale rezista un timp indelungat deoarece acesta este vorba de obtinerea unui start de particule metalice micrometrice prin galvanizare. Placile sunt de 3 ori mai tari, rezistente si netede, rezistente la uzura chimicalelor. Rezultat perfect si de durata, cu un par respectat si sublimat.

Placa de creponat parul... Placa de creponat parul...

Placa de creponat...

Preț 190,00 lei

Placa a fost realizata cu ultima tehnologie Nanoceramic si in plus, are un sistem special confera o incalzire imediata ceea ce cauzeaza o temperatura constanta de pana la 200 grade C cu o acuratete de 0.5. Placa are suprafata care intra direct in contact cu parul de 15 mm, distanta dintre dinti de 4 mm si o adancime de 1,5 mm. Placa mini de creponat parul BaByliss Pro BabyCrimp are o dimensiune mica, aceasta putand fi transportata cu usurinta in bagaje si utilizata in calatorii. Placa mini de creponat parul previne ruperea firului de par pe durata procedeului de indreptare.

Ondulator de par Conic...

Ondulator de par Conic...

Preț 184,00 lei

Elementele de Incalzire acoperite cu titan pentru un styling delicat si un par matasos fara electrizare. Cap cilindric cu diametru de la 25 mm la 13 mm, pentru onduleuri cu aspect natural. Ecran LCD pentru controlul facil al temperaturii. Styling optim (80°C - 210°C). Incalzire extrem de rapida in doar 30 de secunde. Varful ramane mereu rece. Manerul aderent usureaza folosirea. Oprire automata dupa 60 de minute. Cablu profesional rotativ de 2,5 m. Manusa inclusa.