Mărci

Active filters

CREMA DE MASAJ MOLLIS GRASA...
  • -5,00 lei

CREMA DE MASAJ MOLLIS...

Preț normal 53,00 lei -5,00 lei Preț 48,00 lei

Este o crema grasa pentru masaj profesional, care pate fi folosita individual sau combinat cu alta crema , ulei sau activator potrivit tenului. Este recomandat in special pentru ten foarte uscat. Se recomanda pentru masaje terapeutice, wellness si sport. Se poate folosi pentru masaj special si automasaj.Nu contine consevanti si coloranti.Se recomanda pentru orice tip de ten.

Crema de masaj...

Crema de masaj...

Preț 45,00 lei
  • Ingrediente principalele: Cofeina, L-carnitina, Lamaie si ulei de Ienupar, Alge, Unt de Shea, Aqua, Cetearyl Alcohol, Helianthus Annuus Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Stearic Acid, Isopropyl Myristate, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Citrus Lemon Peel Oil, Juniperus Communis Fruit Oil, Fucus Vesiculosus Extract, Benzyl Alcohol, Triethanolamine, Caffeine, Carnitine, BHT, Propylene Glycol, Dehydroacetic Acid
Crema cu extract de...

Crema cu extract de...

Preț 25,00 lei

Este o cremă hidratantă cu conţinut de gălbenele. Produs cosmetic, pentru tonifierea şi îngrijirea pielii. Ajută la producerea ţesutului epitelial şi prin aceasta accelerează vindecarea rănii. Este potrivit pentru îngrijirea patul unghiilor, respectiv a pielii fisurate. Este foarte eficientă şi pentru pielea sensibilă, uscată,deshidratată.

Mollis crema de masaj cu...
  • -4,00 lei

Mollis crema de masaj...

Preț normal 56,00 lei -4,00 lei Preț 52,00 lei

Crema masaj cu  miros de ardei.
Este recomandata in masajul anticelulitic.

 Este ideal pentru prevenirea si reducerea problemelor estetice ale celulitei prin drenaj. In timpul folosirii acesta genereaza un efect de incalzire a pielii, stimuleaza microcirculatia si permite eliminarea toxinelor.