Mărci

Active filters

Ser Protector pentru Scalp...

Ser Protector pentru...

Preț 120,00 lei

Ser Protector pentru Scalp - Alfaparf Milano The Hair Supporters Scalp Protector Serum 12 x 13 ml este un serum special care se utilizează înainte de începerea oricarui serviciu de salon datorită actiunii calmante ți revigorante pe care o are asupra scalpului. Este un fluid care protejează atât în timpul, cât și după efectuarea tratamentelor, eliminând iritațiile și mancarimile ce pot apare, în special în cazul persoanelor cu pielea sensibila.

Anti - Hairloss Serum 10 x...

Anti - Hairloss Serum...

Preț 70,00 lei

Ser special impotriva caderii parului. Fara SLS/SLES,ALS-ALES, paraben, petrolat si ulei de origine minerala. Substanta activa speciala este PROCAPIL (amestec de acid oleanolic, Apigenin, Biotinyl-GHK), care a fost dezvoltat in mod tintit pentru a asigura circulatia sangelui si capacitarea metabolismului celulelor din pielea capului, contribuind astfel la cresterea parului. Componentele de mentol si camfor intregesc cu efectul lor de revigorare si revitalizare efectul substantei active. Mierea si uleiul de argan bio, ca si frunza de bambus ajuta la randul lor la prevenirea caderii parului.

Anti - Dandruff/ Greasy...

Anti - Dandruff/...

Preț 70,00 lei

Ser impotriva matretei/sebumului. Fara SLS/SLES,ALS-ALES, paraben, petrolat si ulei de origine minerala. Substanta activa de pirokton-olamina indeparteaza matreata in mod delicat, avand in acelasi timp si efect antiimflamator. Mierea bio si extractul de ulei de argan bio, datorita efectelor lor derevigorare si regenerare, hraneste scalpul si tulpina firului de par. Extractul de lamaie bio impiedica producerea de sebum pe suprafata scalpului si curata de murdarie.

Reconstruction Serum 10 x...

Reconstruction Serum...

Preț 70,00 lei

Ser pentru reconstructia parului. Fara SLS/SLES,ALS-ALES, paraben, petrolat si ulei de origine minerala. Substanta activa speciala este keratina hidrolizata, iar extractele de miere bio si aloe vera garanteaza refacerea cuprinzatoare chiar si in cazul parului grav degradat. Structura degradata a firelor de par este regenerata din adancime si se reda stralucirea acestora. Se poate folosi inainte de diferitele tratamente tehnice (vopsire, decolorare) fara clatire, sau pe parcursul tratamentelor, daca se amesteca intrun vas cu substantele cu care se efectueaza tratamentul.