Lista de produse în funcție de marcă Alfaparf Milano

Active filters

Mască Alfaparf Semi Di Lino...

Mască Alfaparf Semi Di...

Preț 138,00 lei

Masca de reconstructie si restructuranta pentru par deteriorat. Tratament intensiv de reconditionare ce reface in profunzime parul deteriorat. Repara degradarea din interior, reconstruind cuticula firului de par. Creste rezistenta la rupere. In plus gama de reconstructie protejeaza culoarea cosmetica si confera extra stralucire parului. Parul isi recapata frumusetea naturala.

Șampon Alfaparf Semi Di...

Șampon Alfaparf Semi...

Preț 65,00 lei
Sampon de reconstructie si reparare pentru par deteriorat. Curata delicat si reface in profunzime firul de par, restaurandu-i forta si elasticitatea. Este prima etapa de reconstructie a parului deteriorat, in care parul recapata proteinele pierdute. In plus gama de reconstructie protejeaza culoarea cosmetica si confera extra stralucire parului.

Vopsea Permanenta 8NI -...

Vopsea Permanenta 8NI...

Preț 48,00 lei
Vopsea Permanenta - Alfaparf Milano Evolution of the Color nuanta 8NI Biondo Chiaro Naturali Intensi: Evolution of the Color3 este o vopsea permanenta ce garanteaza performante extraordinare in colorarea profesionala si îngrijire maxima a parului pe parcursul vopsirii, datorita Acidului Hialuronic ce creaza un invelis în jurul firului de par care permite o distributie uniforma a culorii si aderenta maxima pe par, ajutand la pastrarea nivelului optim de hidratare a parului.
Corector Violet 2000 -...

Corector Violet 2000 -...

Preț 48,00 lei
Corector Violet - Alfaparf Milano Evolution of the Color Corretore 2000 Violeta: este o vopsea permanenta cu o formula speciala, cremoasa si extrem de pigmentata, in nuante deosebite si intense, ideale pentru modificare cromatica, prin accentuarea sau estomparea/ anularea unei nuante. Aceasta este utilizata pentru a intensificarea/ imbunatatirea tonurilor din seriile Pure Violet, Reds, Mahon si pentru rezultate de lunga durata, un par superb, stralucitor si plin de viata