Ulei de masaj Paprica 1000 ml

75,00 lei
cu TVA
Livrare in 2-3 zile lucratoare
Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ulei de masaj Paprica Peters Natural Spa

Este deosebit de eficient in combaterea acumularii de grasime si in lupta contra celulitei. Ajuta in tratamentele de slabire, tonifiere si de remodelare corporala. Prin masaj cu ulei de paprika se elimina grasimea acumulata in tesuturi, pielea devine fina si catifelata. Se recomanda in special sportivilor, presoanelor care urmeaza o dieta si persoanelor cu probleme ale circulatiei periferice, intensificand si imbunatatind circulatia sanguina.

Beneficii:

Eficient in combaterea depunerilor de grasime.
Ajuta in tratamentele de slabire.
Tonifiere si circulatie periferica buna.
Stimulent digestiv
Continut :1000 ml

Nu este un mit! S-a demonstrat stiintific ca substanta pe care o contine ardeiul iute – capsaicina – reduce greutatea corporala prin marirea consumului de energie si diminuarea poftei de mancare. Mai multe studii au atestat efectul real al capsaicinei in arderea grasimilor, deci persoanele care folosesc ardeiul iute in regimul de slabire nu gresesc absolut deloc.
Un studiu efectuat in 2010 de catre cercetatorii de la Centrul pentru Nutritie Umana din cadrul Universitatii din California a demonstrat ca ardeiul iute este un aliat de nadejde in curele de slabire, deoarece principala substanta care da gustul picant ardeiului iute, capsaicina, ajuta la arderea grasimilor din corp, reduce pofta de mancare si accelereaza metabolismul.

Ardeiul iute este excelent pentru circulatia sanguina. Cele mai bune remedii naturiste in bolile cardiovasculare sunt pe baza de ardei iute, pentru ca scade tensiunea arteriala, reduce cantitatea de colesterol din sange si a trigliceridelor si intareste inima. Reduce totodata posibilitatea formarii cheagurilor de sange, dilatarea capilarelor, avand in acelasi timp proprietati antiinflamatoare. Studii efectuate in Canada au aratat ca substanta raspunzatoare de acest efect este capsaicina. Aceasta reduce nivelul de colesterol din ficat, stimuleaza secretia biliara, contribuind la eliminarea colesterolului prin intestin. Capsaicina subtiaza sangele, prevenind astfel formarea de cheaguri si accidentele vacular-cerebrale.

S-a mai demonstrat ca elementele active din ardeiul rosu duc la dilatarea vaselor de sange si, implicit, la scaderea tensiunii arteriale.

Ardeiul rosu are efecte antispastice. De aceea se recomanda folosirea lui pentru calmarea spasmelor musculare, in special la umar, brat sau coloana. Este recomandat si in tratarea unor boli precum reumatism, artrita, lumbago cronic!
1 Obiect

Referințe specifice