Matting Cream pentru piele cu acne Jim Jams Beauty Tini

18,00 lei
cu TVA
Livrare in 2-3 zile lucratoare

COD: 5998603330196

Cantitate

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Crema matifiantă pentru adolescenți JimJams Beauty CLEAN & MATT este îngrijirea perfectă pentru pielea grasă, strălucitoare, predispusă la acnee.Textura sa de gel reduce strălucirea pielii și o matifiază chiar și după o singură utilizare. Moderează inflamațiile caracteristice tipului de piele și ajută la regenerarea epiteliului deteriorat, redând aspectul sănătos al pielii.

Cu conținutul său de zinc, alantoină și vitamina E, se concentrează pe rădăcina problemelor și reduce eficient simptomele neplăcute caracteristice acestui tip de piele. Utilizarea sa regulată poate reduce cantitatea de sebum de pe suprafața pielii, poate strânge porii și poate inhiba procesele inflamatorii.

Zinc antibacterian, care susține și sistemul imunitar

Zincul găsit în crema matifiantă ajută la triplul efect de îngrijire a tenului gras, lucios, predispus la acnee. Ca agent antibacterian, reduce inflamațiile și reduce activitatea bacteriilor responsabile de formarea lor. Întărește imunitatea pielii și o readuce în echilibru. În același timp, susține eficient regenerarea pielii, formarea epidermei și procesele de vindecare a rănilor.

Alantoina pentru a calma pielea pentru a promova regenerarea acesteia

Componenta alantoină a cremei sprijină procesele de reînnoire a pielii problematice pe mai multe fronturi. Moderează inflamația și, în același timp, îmbunătățește regenerarea suprafeței pielii deteriorate și vindecarea rănilor.

Vitamina E antioxidantă pentru întărirea pielii

Este considerat unul dintre cei mai puternici antioxidanti, o vitamina care protejeaza celulele pielii prin efectul sau de captare a radicalilor liberi. Ajută la minimizarea stresului oxidativ asupra pielii în timpul zilei. Prin utilizarea sa regulată, funcțiile sănătoase ale pielii pot fi normalizate și se va obține strălucirea sănătoasă.

De ce să alegeți crema matifiantă JimJams Beauty Clean & Matt:

Elimina luciul gras al pielii problematice

Cu formula sa de gel, îngrijește fără a încărca pielea

Are efect de strângere a porilor

Reduce inflamația responsabilă de formarea acneei

Calmează pielea înroșită

Cu efectul său antioxidant, reduce stresul asupra pielii în timpul zilei

Formula maxima prietenoasa cu pielea:

Vegetarian

Nu este testat pe animale

Fara ulei mineral

Fără coloranți

Fără paraben

Parfum fara alergeni

8 Produse

Referințe specifice