Masca pentru contur de ochi cu colagen 50 gr

24,00 lei
cu TVA
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Actiune Principala: Anti Cearcane, Anti Riduri, Anti Oboseala, Omogenizeaza culoarea din jurul ochilor, Hidrateaza, Calmeaza, Amelioreaza microcirculatia, Umple ridurile fine. Ingrediente principale: Alge Marine (alginate) , Colagen Marin, bio-proteine de Orez, Ulei esential de palmarosa, Ulei de Trandafir.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Alge Marine (alginate)

Laminaria Digitata, bogata in minerale: potasiu, magneziu, calciu, zinc si mangan si in Vitamine. Confera mastii o consistenta elastica si da o senzatie racoritoare . Omogeneaza culoarea din jurul ochilor si amelioreza problemele microcirculatorii, dreneaza zona tratata si combate cearcanele. Hidrateaza in profunzime, lasand pielea ferma, revigorata si sanatoasa, cu o stralucire exceptionala.



Colagen Marin

Colagenul marin estompeaza ridurile si da privirii o noua stralucire.



bio-proteine de Orez : actioneaza pentru umplerea ridurilor, are o actiune nutritiva, emolienta, de reimprospatare a zonei tratate



Ulei esential de Palmarosa:
• are un efect de hidratare a pielii
• atenueaza ridurile
• regleaza secretia de sebum
• pastreaza pielea supla si elastica
• la nivel celular ajuta la formarea de tesuturi noi /regenerant pentru ten
• indicat pentru toate tipurile de ten, mai ales pentru cel uscat, deteriorat

Balsam Copaiba

Copaiba este renumit pentru beneficiile sale asupra dermei, fiind folosit în tratarea unei varietăţi de afecţiuni dermatologice, inclusiv psoriazisul. Antibiotic natural, este anti-inflamator (calmant) si regenerant pentru ten.



Uleiul esential de trandafiri

reda pielii luminozitatea, umiditatea si culoarea, hranind-o, hidratand-o si calmand-o, regenerand-o in profunzime, fiind benefic pentru orice tip de piele.
actiune puternic antialergica si emolienta, de netezire si intinerire a obrazului
actiunea eficienta impotriva acneei, a dermatitei cronice, a ridurilor, pistruilor
caracterul antiinflamator, decongestiv, cicatrizant, antibacterian, antiviral, antiseptic si dezinfectant care il fac extrem de util in cazul celor mai diverse tipuri de iritatii, micoze, arsuri, zgarieturi sau raniri.


Tip de Ten : Toate tipurile de Ten / Contur de Ochi.

Mod de utilizare:

Masca se aplica dupa Serum / Concentrat sau Crema Contur de Ochi.

Se amesteca 10-15 de grame (aprox 1 doza/lingura) cu aceeasi cantitate de apa la temperatura camerei. Se aplica rapid cu o spatula pe pleoape si pe conturul ochilor / pometi. Se poate aplica si pe fata dinspre gât inspre frunte. Masca poate fi aplicata si pe gura.

Dupa 20' se scoate ca o a doua piele si se curata eventualele resturi cu un tonic. Se aplica Crema de zi/ tratament.

1 Obiect

Referințe specifice