Spray pentru pieptănare ușoară, Supreme Style Premium Revolution (3in1), 145 ml

50,00 lei
cu TVA
Livrare in 2-3 zile lucratoare

COD: 5999070911994

Cantitate

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

SUPREME STYLE – PREMIUM REVOLUTION SPRAY spray pentru periaj de păr cu efect ultra-hidratant, catifelant, hrănitor și protector. Formula vegană cu o alternativă vegetală la keratina, îmbogățită cu arginină și extract de guarana.
Știați? Alternativa vegetală la cheratina înlocuiește eficient cheratina animală. Protejează eficient părul împotriva influențelor negative precum coafare agresivă a părului, periaj viguros, lumina soarelui, decolorare, permanentă etc. Keratina vegetală pătrunde adânc în cortexul părului, întărind firele de păr din interior cu efect de îmbunătățire a structurii și regenerare. Este eficient impotriva ruperii parului, are efect imediat in doar 10 secunde, poate avea efect antiinflamator asupra scalpului, optimizeaza hidratarea suvitelor de par cu efectul sau de „hydrobalance”.
Arginina este un aminoacid natural care ajută la prevenirea încurcării și face părul mai ușor de pieptănat. Guarana este bogată în acizi grași și proteine ​​și este un ingredient valoros în cosmeticele pentru păr: este populară pentru proprietățile sale puternice antioxidante și antimicrobiene, iar conținutul său de cofeină ajută, de asemenea, la îmbunătățirea fluxului sanguin către scalp.
5 Produse

Referințe specifice