• -10,00 lei

10.21 Vopsea Permanenta Fara Amoniac - Alfaparf Milano Precious Nature Hair Color, nuanta 10.21 Biondo Extrachiaro Irise Cenere

45,00 lei
35,00 lei Salvați 10,00 lei
cu TVA
Vopsea Permanenta Fara Amoniac - Alfaparf Milano Precious Nature Ammonia-Free Permanent Hair Color, nuanta 10.21 Biondo Extrachiaro Irise Cenere: vopsea de par profesionala, fara amoniac, PPD sau rezorcinol, cu o formula imbogatita cu ingrediente naturale benefice (lapte de orez, zahar), ce ofera texturi colorate, cremoase si dense precum si o aroma delicioasa. Protejeaza scalpul in timpul procesului de colorare, asigurand un confort optim, si permite obtinerea unor nuante intense, rezistente si stralucitoare ce isi pastreaza aspectul proaspat chiar si dupa o luna de la vopsire. Are o actiune de reparare a fibrei capilare si lasa parul hranit, protejat si usor de pieptanat, acoperind firele albe in proportie de 100%. Putere de deschidere - pana la 3 tonuri.
Cantitate
Stoc epuizat

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ingrediente: lapte de orez, zahar. Mod de utilizare: se amesteca într-un recipient nemetalic vopseaua cu oxidantul in proportie de 1:1.5 (60ml vopsea, 90ml oxidant). Se aplica pe parul uscat, iar dupa expirarea timpului de actionare se clateste cu apa din abundenta. Timp de actionare: 35 de minute. Obs: vopseaua nu vine insotita de oxidant. Oxidantul se achizitioneaza separat. Tip par: Vopsit. Beneficiu: Mentinerea culorii. Cantitate: 60 ml. Culoare: Blond.

Referințe specifice