Filtrează prin

Disponibilitate

Disponibilitate

Marca

Marca

Pret

Pret

  • 25,00 lei - 55,00 lei

Afișarea 1-13 din 13 articol(e)

Active filters

Crema cu extract de...

Crema cu extract de...

Preț 25,00 lei

Este o cremă hidratantă cu conţinut de gălbenele. Produs cosmetic, pentru tonifierea şi îngrijirea pielii. Ajută la producerea ţesutului epitelial şi prin aceasta accelerează vindecarea rănii. Este potrivit pentru îngrijirea patul unghiilor, respectiv a pielii fisurate. Este foarte eficientă şi pentru pielea sensibilă, uscată,deshidratată.

Crema de masaj pentru...

Crema de masaj pentru...

Preț 38,00 lei

Crema de masaj pentru elasticitate cu macese. Este o crema cu vitamina E pentru piele obosita, uscata si predispusa la ridare. Calmeaza, ingrijeste, tonifica si hidrateaza pielea. Pastreaza nivelul de hidratatie naturala a pielii, iar datorita continutului de vitamina E regenereaza si netezeste ridurile. Este adecvata indeosebi pentru tenul matur, deshidratat.

Mollis crema de masaj cu...
  • -4,00 lei

Mollis crema de masaj...

Preț normal 55,00 lei -4,00 lei Preț 51,00 lei

Crema masaj cu  miros de ardei.
Este recomandata in masajul anticelulitic.

 Este ideal pentru prevenirea si reducerea problemelor estetice ale celulitei prin drenaj. In timpul folosirii acesta genereaza un efect de incalzire a pielii, stimuleaza microcirculatia si permite eliminarea toxinelor.

CREMA DE MASAJ MOLLIS GRASA...
  • -4,00 lei

CREMA DE MASAJ MOLLIS...

Preț normal 52,00 lei -4,00 lei Preț 48,00 lei

Este o crema grasa pentru masaj profesional, care pate fi folosita individual sau combinat cu alta crema , ulei sau activator potrivit tenului. Este recomandat in special pentru ten foarte uscat. Se recomanda pentru masaje terapeutice, wellness si sport. Este populara in randul masorilor datorita pretului scazut si calitatii bune. Se poate folosi pentru masaj special si automasaj.Nu contine consevanti si coloranti.Se recomanda pentru orice tip de ten.