Filtrează prin

Disponibilitate

Disponibilitate

Marca

Marca

Pret

Pret

  • 21,00 lei - 250,00 lei

Afișarea 1-20 din 195 articol(e)

Active filters

Lac Gel Clear Universal...

Lac Gel Clear...

Preț 60,00 lei

Gelul Lac Hybrid sau Oja Semipermanenta Hybrid este un produs NOU dezvoltat in industria manichiurii, o noua tehnologie ce incorporeaza rezistenta gelurilor colorate cu usurinta aplicarii ojei (se aplica foarte simplu asemenea unui lac sau oja clasica (avand si aceeasi consistenta), pastrand insa in timp rezistenta unui gel).

Gel Hardener 15 ml

Gel Hardener 15 ml

Preț 52,00 lei

Dens, dizolvabil, îmbogătit cu vitamine, extra flexibil, cu pensulă, cu acţiune dublă de întărire. Nu mai este lac care se decojeste, unghie slabă sau fragmentată. Cu Gelul Hardener rezultatele sunt: unghii rezistente ,lăcuire durabilă, ajută la creşterea naturală a unghiei, previne fragmentarea, sau fisurarea.

Extreme Gloss Gel 15 ml

Extreme Gloss Gel 15 ml

Preț 63,00 lei

Top gel cu efect de sticla. In timp nu permite apariatia crapaturilor sau hologramelor tip "panza de paianjen" Nu ingalbeneste. Gel de luciu flexibil, cu densitate medie, nu necesita fixare. Mod de utilizare: dupa constructia unghiei, pe suprafata pilita si deprafuita se aplica intr-un strat subtire, dupa care il uscam in lampa UV -2 min- sau LED -1min-. Nu necesita fixare.