La reducere

Afișarea 1-20 din 90 articol(e)
Allwaves Professional...
  • La reducere!
  • -2,00 lei

Allwaves Professional...

Preț normal 28,00 lei -2,00 lei Preț 26,00 lei
Dacă părul tău este subțire și fin, acest fixativ îți va da coafura volumului și va sări. Vă va îmbunătăți vizibil structura părului și îi va oferi o hidratare optimă. Lacul de păr asigură fixarea, strălucirea și săritura pe termen lung. Keratina conținută în fixativ are calități de condiționare și regenerare, întărește părul, îi mărește volumul, redă strălucirea și aspectul sănătos. De asemenea, protejează împotriva uscării excesive a părului, asigură elasticitatea, flexibilitatea și moliciunea acestuia.
Aspirator pentru păr - HAIR...
  • -15%

Aspirator pentru păr -...

Preț normal 990,00 lei -15% Preț 841,50 lei

Aspirator de par cu ultima tehnologie. În modul MANUAL, măturați resturile spre intrarea de la baza unității, apăsați butonul de activare manuală și lăsați ASPIRUL DE PĂR să aspire resturile prin intrare și în Coșul de colectare.

1. Modul MANUAL va rula timp de 5 secunde. În funcție de cantitatea de resturi, poate fi necesar să apăsați butonul de activare manuală de mai multe ori.

2. Când discul de comandă este rotit în poziția AUTO, măturați resturile spre Admisia de la baza unității și ASPIRUL DE PĂR. Senzorii vor detecta resturile și vor iniția automat un ciclu de aspirare temporizat care se va termina odată cu VACUUL DE PĂR. Senzorii nu mai detectează resturi.

Basic Blue Gel 15 g
  • -3,00 lei

Basic Blue Gel 15 g

Preț normal 43,00 lei -3,00 lei Preț 40,00 lei

Albastru transparent. Acoperă chiar şi în strat subţire, nu se pătează. Gel multifazic, la utilizare se aplică la bază un strat de material transparent, la sfărşit necesită fixare. (din cauza pigmentări pronunţate se recomandă aplicarea în strat subţire) Întărire: Cu lampă UV 4x9W (4-5 minute).

Basic Blue Gel 50 g
  • -5,00 lei

Basic Blue Gel 50 g

Preț normal 95,00 lei -5,00 lei Preț 90,00 lei

Albastru transparent. Acoperă chiar şi în strat subţire, nu se pătează. Gel multifazic, la utilizare se aplică la bază un strat de material transparent, la sfărşit necesită fixare. (din cauza pigmentări pronunţate se recomandă aplicarea în strat subţire) Întărire: Cu lampă UV 4x9W (4-5 minute).

COLECȚIE DE GEL CU EFECT DE... COLECȚIE DE GEL CU EFECT DE...
  • -20,00 lei

COLECȚIE DE GEL CU...

Preț normal 180,00 lei -20,00 lei Preț 160,00 lei

COLECȚIE DE GEL CU EFECT DE GRANIT

Colecție de gel de sus, flexibilă, fără curățare, care include mici bucăți negre de diferite dimensiuni și forme neregulate. Există două tipuri de geluri superioare strălucitoare. Mini conține biți mici și mijlocii, în timp ce Maxi include și biți ceva mai mari. Gelul Mat superior conține biți mici, de dimensiuni medii și mai mari. Colecția include sticle de 15 ml de gel de top.

Sfat perfect: încercați să combinați Mini și Maxi. Aplicați un strat de Maxi, vindecați 10 secunde, apoi aplicați un strat de Mini deasupra.

Timp de vindecare: UV / LED - 1 minut

Crema Aerata Macese 100ml
  • -7,00 lei

Crema Aerata Macese 100ml

Preț normal 32,00 lei -7,00 lei Preț 25,00 lei

Crema aerata pe baza de ulei de macese, imbogatita cu oxigen si continut ridicat de antioxidanti protejeaza tenul de efectele adverse ale radicalilor liberi. Compozitia sa bogata in vitamine are efect nutritiv de netezire si de hidratare. Tenul devine catifelat si placut la atingere.

CREMA DE MASAJ MOLLIS GRASA...
  • -4,00 lei

CREMA DE MASAJ MOLLIS...

Preț normal 53,00 lei -4,00 lei Preț 49,00 lei

Este o crema grasa pentru masaj profesional, care pate fi folosita individual sau combinat cu alta crema , ulei sau activator potrivit tenului. Este recomandat in special pentru ten foarte uscat. Se recomanda pentru masaje terapeutice, wellness si sport. Este populara in randul masorilor datorita pretului scazut si calitatii bune. Se poate folosi pentru masaj special si automasaj.Nu contine consevanti si coloranti.Se recomanda pentru orice tip de ten.