Produse noi

Gel special pt. stampila si... Gel special pt. stampila si...
  • -15%
  • Nou

Gel special pt....

Preț normal 25,00 lei -15% Preț 21,25 lei

Gel pentru stampila si picture 2 in 1

 

Gelul a fost produs pentru stampila dar este foarte potrivit si pentru picture. Fiind un gel fara strat de dispersie nu necesita top. Se foloseste un top polimerizat sau pe suprafata matuita peste care se pune un top flexibil.

Este un gel flexibil care poate fi folosit atat pe porcelan car si pe acryl gel. Timp de uscare la UV-2 min UV/LED – 1 min.

Sapun negru - 125 ml - JimJams
  • Nou

Sapun negru - 125 ml -...

Preț 38,00 lei

Recomandam pentru curatarea zilnica a tenului gras sau mixt. Este antibacterian si antiseptic. Regleaza secretia de sebum si previne aparitia cosurilor. Datorita compozitiei sale pe baza de ulei de cocos se asigura curatarea pielii, totodata hidratarea lui. Datorita efectului sau alcalin ajuta la refacerea suprafetei pielii. Uleiul de lavanda cu efect antibacterian si ichtiolul, in sinergie, calmeaza pielea. Nu usuca, dupa folosire pielea ramane hidratata si moale. Nu contine alcohol si parabeni.

Forfecuță cuticula...
  • Nou

Forfecuță cuticula...

Preț 65,00 lei

Foarfece din piele extra subțire cu lamă curbată „Classic”. Foarfece clasice de tăiere din piele cu lamă curbată. Lamele de precizie foarte subțiri. Manoperă tradițională, fină. Fabricat din oțel inoxidabil german. Dezinfectabil. Foarfece de tăiat din piele din familia de produse „CLASSIC”.
Foarfecele clasice de manichiură se caracterizează prin tehnologia modernă de fabricație și o lume tradițională a designului datând de decenii. Foarfece de manichiură extrem de estetice, precise.
Potrivit pentru uz casnic și profesionist ...

8.5cm