L'Oreal Professionnel Efassor, 1 buc. / 28 g

20,00 lei
cu TVA
Livrare in 2-3 zile lucratoare

COD: 3474630011595

Reduceri de volum

Cantitate Reducere Salvezi
5 20% Până la 20,00 lei
Cantitate

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

L'Oreal Professionel Efassor este o pudra decapanta pentru colorarea de oxidare. Ajuta la eliminarea pigmentilor artificiali. Eficienta, prezinta usurinta in utilizare si poate avea utilizari multiple. Indeparteaza surplusul de culoare sau poate curata parul, pregatindu-l pentru o nuanta mai deschisa.

Mod de preparare:

- Pentru gomaj se amesteca un plic de 28 g cu 60 ml apa calduta.

- Pentru o curatare profunda se amesteca un plic de 28 g cu 75 ml de oxidant de 6% sau 9% si se aplica intai pe zonele cele mai incarcate de vopsea.

Timp de actionare:

- Pentru surplus de colorant (daca doriti sa decolorati) sau pentru gomaj inainte de curatare profunda a pigmentilor, lasati sa actioneze 5-20 de minute in functie de gradul de depigmentare dorit.

- Pentru nuantele deschise (decolorare pana la un ton), amestecul se face cu oxidant de 6% si se lasa sa actioneze 10-20 min.

- Pentru nuantele medii cu decolorare pana la 2 tonuri, amestecul se face fie cu 6% sau 9% si se lasa sa actioneze 15-40 min.

- Pentru nuantele inchise incarcate de culoare amestec de oxidant de 9% si timp de actionare 35-60 min.

Aplicarea se va face cu ajutorul pensulei. Amestecul se face intr-un recipient nemetalic si Nu se foloseste oxidant mai puternic decat cel indicat. Aplicati pe parul uscat, nespalat, incepand cu zonele cele mai inchise la culoare. La final emulsionati si clatiti bine o data ce nuanta de decolorare a fost atinsa.

La gomaj sau surplus de colorant aplicarea se face pe tot capul, asemeni unei samponari sau aplicare locala cu ajutorul unui burete.

5 Produse

Referințe specifice