Politica de confidențialitate - Beauty Care

Aveti nevoie de ajutor? Contactati-ne!
office@beauty-care.ro
Coşul meu
 

Politica de confidențialitate

 

Definiții:

  • "date cu caracter personal" înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă ("persoana vizată"); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale

  • "prelucrare" înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea;

  • "firma": S.C. BEAUTYCARE S.R.L, cu sediul în Miercurea Ciuc, Str. Harghita, Nr. 11, Ap. 1, jud. Harghita, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J19/734/2006, având Codul Unic de Înregistrare 18951424.

  • "site": site-ul web beauty-care.ro

 

Această politică se referă la datele prelucrate pe acest site operată de firma S.C. BEAUTYCARE S.R.L.

Prelucrarea datelor cu caracter personal pe site se face conform Regulamentului GDPR în vigoare (Legea 679 din 27 aprilie 2016).

 

Aceste date sunt următoarele:

nume și prenume
număr telefon
adresa de e-mail
adresa poștală


Aceste date sunt prelucrate numai după trimiterea formularului de contact sau trimiterea comenzii.
Vizitatorul site-ului nu este obligat în nici un fel să completeze și să trimite formularul de contact sau să trimite comenzi.

 

Dreptul de a cere ștergerea datelor prelucrate: Aveți dreptul de a cere ștergerea datelor cu caracter personal colectate și prelucrate pe site prin trimiterea următorului formular prin e-mail (office@beauty-care.ro) sau prin poșta la adresa firmei.

 

S.C. BEAUTYCARE S.R.L nu a înstrăinat şi nu va înstrăina către terţi niciodată date cu caracter personal despre vizitatorii site-ului.

 

 

 


Beauty Care
BeautyCare este un magazin online cu sediul și depozit principal în România, care se ocupă cu comercializarea produselor Beauty. Aici aveți posibilitatea să alegeți dintr-o varietate mare de branduri și produse cunoscute.
Contact
Str. Liviu Rebreanu, nr. 6, Miercurea Ciuc, Harghita
 
Odorheiu Secuiesc, Str. Cetatii nr. 8
 
office@beauty-care.ro