LACGEL LAQ X - COLECȚIA JUICY GEL POLISH

160,00 lei
cu TVA

Umpleți coșul de fructe de vară cu culori de gel intens vibrante.

Tonurile de neon sunt încă la modă, așa că, chiar în mijlocul verii, pur și simplu a trebuit să vă aducem culori pigmentate, răcoritoare, de fructe tropicale cu cea mai nouă colecție de lac de gel LaQ X - Juicy. Scufundați dinții într-o papaya dulce sau încercați ananasul nostru suculent - acestea vor atrage cu siguranță atenția clienților dvs.! Cea mai nouă gamă de lacuri de gel Perfect Nails, LaQ X introduce colecția It's Juicy de culori de fructe tropicale în neon vibrant.Vă prezentăm LAQ X, noua gamă de lacgel Perfect Nails. 

Cantitate

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

NOU! 2021 NOU DESIGN DE STICLĂ DE LAC DE UNGHII ȘI X-BRUSH

NOUA GAMĂ DE LACURI DE GEL LAQ X, EXTREM DE PIGMENTATĂ, NU NUMAI CĂ DUCE CULORILE LA NIVELUL URMĂTOR, DAR INTRODUCE ȘI O STICLĂ DE LAC DE GEL NOUĂ ȘI ÎMBUNĂTĂȚITĂ CU X-BRUSH, CARE ESTE IDEALĂ PENTRU TEHNICA RUSEASCĂ DE „PERIE USCATĂ”. CE ESTE ATÂT DE SPECIAL LA ASTA?

AFIȘAJ COLOR POP-OFF PE CAPACUL STICLEI: PUTEȚI PREZENTA CULOAREA ADEVĂRATĂ ÎN AFIȘAJUL POP-OFF, ASTFEL ÎNCÂT ESTE UȘOR SĂ LOCALIZAȚI CULORILE DIN COLECȚIA DVS. ATUNCI CÂND DESCHIDEȚI SERTARUL.

CAPAC ANTI-ALUNECARE, STICLĂ MATĂ: CAPACUL ANTIDERAPANT GARANTEAZĂ O ADERENȚĂ MAI BUNĂ PENTRU CONFORTUL DUMNEAVOASTRĂ.

X-BRUSH: PERII TĂIAȚI CU PRECIZIE VENTILEAZĂ PERFECT PENTRU A PERMITE O APLICARE CONVENABILĂ A OJEI.

DESIGN NOU AL STICLEI: UN DESIGN ELEGANT CU O FORMĂ MAI LARGĂ PENTRU O PRINDERE MAI CONVENABILĂ.

PRODUSUL NOSTRU NOU DEZVOLTAT MERGE MÂNĂ ÎN MÂNĂ CU O METODĂ SPECIALĂ DE APLICARE. TEHNICA RUSEASCĂ „PERIE USCATĂ” VĂ ARATĂ O MODALITATE RAPIDĂ ȘI UȘOARĂ ȘI RENTABILĂ DE A UTILIZA CULORILE NOASTRE DE LAC LAQ X GEL. AFLAȚI CELE MAI BUNE MIȘCĂRI ALE ACESTEI METODE SPECIALE ÎN ATELIERELE NOASTRE TEHNICE LAQ X CARE VOR FI DISPONIBILE ÎN CURÂND, ASTFEL ÎNCÂT SĂ PUTEȚI LUCRA CU PRECIZIE CU CULORI EXTREM DE PIGMENTATE ÎNTR-UN MOD CARE ECONOMISEȘTE TIMP.

VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI CĂ AMESTECAȚI GELUL CU O SPATULĂ SAU AGITAȚI STICLA ÎNAINTE DE UTILIZARE PENTRU A ASIGURA O DISTRIBUȚIE UNIFORMĂ A PIGMENTULUI.

CARACTERISTICILE GAMEI LACGEL LAQ X:

GEL DE AUTO-NIVELARE CU O CONSISTENȚĂ CREMOASĂ, UN ÎNCRUCIȘARE ÎNTRE GELUL DE CULOARE ȘI OJA. RĂMÂNE FĂRĂ ZGÂRIETURI ȘI NU EXISTĂ CIOBURI SAU DESCUAMĂRI PÂNĂ LA 3-4 SĂPTĂMÂNI. IDEAL PENTRU MANICHIURĂ, PEDICHIURĂ, CULOARE PE ACCESORII PENTRU UNGHII ȘI NAIL ART. ACEST LAC DE GEL NECESITĂ O BAZĂ ȘI UN GEL DE TOP.

CONSISTENȚĂ: GROSIME MEDIE (3/5)

FLEXIBILITATE: FLEXIBIL (2/5)

SOLUBILITATE: NICIUNA (1/5)

TIMP DE ÎNTĂRIRE: 2-3 MINUTE ÎN UV, 30-60 SECUNDE ÎN UV / LED

SUPRAFAȚĂ / CURĂȚARE DUPĂ ÎNTĂRIRE : SUPRAFAȚA ARE UN STRAT LIPICIOS DUPĂ ÎNTĂRIRE.

SUPRAFAȚĂ / STRĂLUCIRE DUPĂ VINDECARE: SUPRAFAȚA ESTE MATĂ DUPĂ CURĂȚARE. (ESTE NECESARĂ APLICAREA GELULUI DE SUS)

ELIMINARE: FIȘIER DEZACTIVAT

CUM SE FOLOSEȘTE?

PREGĂTIȚI UNGHIILE: ÎMPINGEȚI CUTICULA ÎNAPOI, RĂCIȚI PIELEA LEGATĂ, FORMAȚI UNGHIILE ȘI ÎNDEPĂRTAȚI STRĂLUCIREA SUPRAFEȚEI CU UN TAMPON FIN.

CURĂȚAȚI UNGHIILE / APLICAȚI PRODUSE PENTRU PREPARAREA UNGHIILOR: CURĂȚAȚI UNGHIILE, APOI APLICAȚI PERFECT PREP PENTRU DEGRESARE ȘI DESHIDRATARE.

BOOSTER DE ADERENȚĂ: (PAS OPȚIONAL) PENTRU UNGHIILE PROBLEMATICE, UTILIZAȚI LICHIDUL NOSTRU DE ADERENȚĂ, PERFECT BOND PRIMER PENTRU O ADERENȚĂ ȘI MAI BUNĂ. (DUPĂ USCARE LA AER TIMP DE 20 DE SECUNDE, SUPRAFAȚA UNGHIILOR RĂMÂNE LIPICIOASĂ PENTRU A AJUTA ADERENȚA.) ATENȚIE: DEȘI ACEST PAS MĂREȘTE ADERENȚA PENTRU UNGHIILE PROBLEMATICE, VA FI NECESAR UN TIMP MAI LUNG PENTRU ÎNDEPĂRTARE / ÎNDEPĂRTARE.

GEL DE BAZĂ: CREEAZĂ UN STRAT LIPICIOS, ÎNTĂREȘTE UNGHIILE NATURALE ȘI PREVINE DECOLORAREA.

RECOMANDAT CA GEL DE BAZĂ TRANSPARENT: LACGEL BASE & TOP / BOND GEL VITAMINE + / GEL ÎNTĂRITOR / GEL DUR ELASTIC

CURĂ: TIMPUL ȘI METODA DE ÎNTĂRIRE CONFORM DESCRIERII GELULUI DE BAZĂ ALES.

CULOARE: APLICAȚI UN STRAT FOARTE SUBȚIRE DE CULOAREA LACGEL LAQ X ALEASĂ ȘI AVEȚI GRIJĂ SĂ EVITAȚI CONTACTUL CU PIELEA. ATENȚIE: ASIGURAȚI-VĂ CĂ APLICAȚI PRODUSUL CU O PERIE APROAPE USCATĂ, ÎNTR-UN STRAT FOARTE SUBȚIRE.

CURĂ: VĂ RECOMANDĂM SĂ VINDECAȚI FIECARE UNGHIE IMEDIAT DUPĂ APLICARE, COMUTÂND ÎNAINTE ȘI ÎNAPOI ÎNTRE MÂINI PENTRU A VĂ ASIGURA CĂ MARGINILE UNGHIILOR RĂMÂN SIGILATE.

GEL DE TOP: TIMPUL ȘI METODA DE ÎNTĂRIRE CONFORM DESCRIERII GELULUI DE TOP ALES.

RECOMANDAT CA GEL DE TOP DUPĂ APLICAREA LACULUI DE GEL: LACGEL BASE & TOP / NO CLEANSE TOP SHIELD / FLEXI TOP GLOSS / COOL SHINE EVER

CURE: ÎN CAZUL ÎN CARE GELUL ALES ALES NECESITĂ CURĂȚARE, ASIGURAȚI-VĂ CĂ CURĂȚAȚI UNGHIILE.

Perfect Nails
10 Produse

Referințe specifice