Masca cu aur 24K

22,00 lei
cu TVA

Actiune Principala: Tenul ridat, obosit si tern isi va recapata instant aspectul luminos si proaspat, in urma tratamentului cu caviar. Ingrediente principale: Alge Marine (alginate), Aur -oligo-elemente, Pudra de Perle.

Cantitate
Stoc epuizat

Alge Marine (alginate)

Laminaria Digitata, bogata in minerale: potasiu, magneziu, calciu, zinc si mangan si in Vitamine. Confera mastii o consistenta elastica si da o senzatie racoritoare . Amelioreza problemele microcirculatorii, dreneaza zona tratata si combate cearcanele. Hidrateaza in profunzime, lasand pielea ferma, revigorata si sanatoasa, cu o stralucire exceptionala.



Pulbere de Aur

Calităţile cosmetice ale aurului au fost descoperite şi valorificate încă din Antichitate. Ulterior specialiştii au descoperit că aurul are proprietăţi antiinflamatoare şi detoxifiante la nivelul celulelor cutanate. Aurul ajută pielea să lupte împotriva radicalilor liberi, factori responsabili de îmbătrânirea cutanată.

Pudra de Perle din Tahiti

Pudra de perle este bogată în aminoacizi şi în minerale esenţiale pentru piele, cum sunt zincul şi magneziul. Hidratează pielea, estompează imperfecţiunile şi are un efect de albire si iluminare a tenului. Elimina punctele negre, confera fermitate pielii, ii reda netezimea, elasticitatea si un aspect mai tânar.

Tip de Ten : Toate tipurile de Ten / Ten Sensibil / Ten Matur.
Mod de utilizare:



Masca se aplica dupa Serum / Concentrat.



Se amesteca 25-30 de grame (aprox 3 doze/linguri) cu aceeasi cantitate de apa la 20 de grade. Se aplica rapid cu o spatula pe pe fata dinspre gât inspre frunte. Masca poate fi aplicata si pe ochi / gura.

Dupa 20' se scoate ca o a doua piele si se curata eventualele resturi cu un tonic. Se aplica Crema de zi/ tratament.

Referinte specifice