Masca Caviar - Calda 50 gr

22,00 lei
cu TVA

Actiune Principala: Tenul ridat, obosit si tern isi va recapata instant aspectul luminos si proaspat, in urma tratamentului cu caviar. Ingrediente principale: Alge Marine (alginate), Caviar, Vitamina E.

Cantitate

Alge Marine (alginate)

Laminaria Digitata, bogata in minerale: potasiu, magneziu, calciu, zinc si mangan si in Vitamine. Confera mastii o consistenta elastica si da o senzatie racoritoare . Amelioreza problemele microcirculatorii, dreneaza zona tratata si combate cearcanele. Hidrateaza in profunzime, lasand pielea ferma, revigorata si sanatoasa, cu o stralucire exceptionala.

Extract de Caviar

Caviarul este bogat in proteine care asigura revitalizarea celulelor, hidratarea si asigura tonusul pielii; caviarul este o sursa de energie extraodinara pt. metabolismul celular, hraneste pielea cu Ca, Zn, Mg, si de asemenea cu vitaminele: A, D , E, B2, B5, B6.

Dotat cu excelente proprietati nutritive si hidratante, caviarul este o veritabila sursa de vitalitate si energie.
Bogat in oligoelemente si vitamine, masca cu caviar hraneste in profunzime tenul.

Vitamina E

Efect: antioxidant cu roluri de vindecare și reparare a țesuturilor, încetinește procesul de îmbătrânire și protejeaza împotriva agenților de mediu ambient care streseaza tenul in mod cotidian.

Semne ale deficitului: piele uscată, apariția ridurilor, înroșirea pielii, buze uscate.

Se amesteca 25-30 de grame (aprox 3 doze/linguri) cu aceeasi cantitate de apa la 65 de grade. Se aplica rapid cu o spatula pe pe fata dinspre gât inspre frunte. Masca poate fi aplicata si pe ochi / gura.

Dupa 20' se scoate ca o a doua piele si se curata eventualele resturi cu un tonic. Se aplica Crema de zi/ tratament.

4 Produse

Referinte specifice