Filtrare dupa

Disponibilitate

Disponibilitate

Marca

Marca

Pret

Pret

  • 40,00 lei - 260,00 lei

Se afiseaza 1-11 din 11 produs(e)

Filtre active

Loțiune pentru netezire...

Loțiune pentru...

Pret 260,00 lei

Tratament cu cheratină pentru de întindere progresivă, pentru toate tipurile de păr. Sigur. Flexibil. Performant. Linia de tratament Design Keratin Therapy speciala pentru crearea părului drept, luminos și ușor de pieptănat, datorită tehnologiei inovative pe baza de Cheratina. 100% sigur și în conformitate cu normativele internationale CE, tratamentul garantează rezultate durabile până la 3 luni. Formula FĂRĂ Parabeni si Formaldehide.

Pudra Decoloranta - L'Oreal...

Pudra Decoloranta -...

Pret 113,00 lei

Pudra decoloranta de uz profesional, ideala pentru deschiderea nuantei parului in cadrul multiplelor tehnici de decolorare (balayage, suvite etc), potrivita atat pentru parul vopsit cat si pentru cel natural. Are o textura non-volatila ce permite obtinerea unei emulsii cremoase si onctuoase impreuna cu oxidantul din aceeasi gama, asigurand o aderenta optima la firul de par si protejand structura acestuia in timpul procesului de decolorare datorita tehnologiei Pro-Keratin.

Pudra Decoloranta - Londa...

Pudra Decoloranta -...

Pret 109,00 lei
Pudra decoloranta profesionala, fara degajare de praf, ce ofera o deschidere de pana la 7 trepte a nuantei parului si permite o decolorare sigura si controlata. Formula inovatoare imbogatita cu lipide este bazata pe tehnologia Hydroprotect ce protejeaza si hidrateaza parul in timpul procesului de decolorare. In amestec cu oxidantul creeaza o emulsie cremoasa ce poate fi utilizata pentru toate tehnicile de aplicare.

Crema Decoloranta Ultra...

Crema Decoloranta...

Pret 110,00 lei
Crema profesionala folosita cu succes pentru decolorare, care datorita formulei cu agenti alcalizanti si ulei de bumbac garanteaza precizie si o deschidere de pana la 4 nivele in 20 minute si 7 nivele in 50 minute. Protejeaza si hidrateaza firul in timpul procesului de decolorare, reconstruieste structura firului, iar datorita TJ Complex permite o aderenta perfect la firul de par, stabilitatea amestecului pe toata durata de actionare si o decolorare uniforma.