Filtrează prin

Disponibilitate

Disponibilitate

Marca

Marca

Pret

Pret

  • 40,00 lei - 260,00 lei

Afișarea 1-11 din 11 articol(e)

Active filters

Loțiune pentru netezire...

Loțiune pentru...

Preț 260,00 lei

Tratament cu cheratină pentru de întindere progresivă, pentru toate tipurile de păr. Sigur. Flexibil. Performant. Linia de tratament Design Keratin Therapy speciala pentru crearea părului drept, luminos și ușor de pieptănat, datorită tehnologiei inovative pe baza de Cheratina. 100% sigur și în conformitate cu normativele internationale CE, tratamentul garantează rezultate durabile până la 3 luni. Formula FĂRĂ Parabeni si Formaldehide.

Șampon Alfaparf Lisse...

Șampon Alfaparf Lisse...

Preț 52,00 lei

Șampon cu Keratină pentru întreținerea tratamentului Lisse Design, fără parabeni, săruri sau sulfați. Curăța delicat părul și ajută la menținerea și prelungirea rezultatelor tratamentului din salon. Formula bogată în Keratină și ulei de Babassu lăsa părul moale, strălucitor și ușor de pieptănat.

Balsam Alfaparf Lisse...

Balsam Alfaparf Lisse...

Preț 60,00 lei

Balsam cu Keratina pentru întreținerea tratamentului Lisse Design, fără parabeni, săruri sau sulfați. Hrănește părul și ajută la menținerea și prelungirea rezultatelor tratamentului din salon. Formula bogată în Keratina și ulei de Babassu lăsa părul moale, strălucitor și ușor de pieptănat.

Pudra Decoloranta - L'Oreal...

Pudra Decoloranta -...

Preț 113,00 lei

Pudra decoloranta de uz profesional, ideala pentru deschiderea nuantei parului in cadrul multiplelor tehnici de decolorare (balayage, suvite etc), potrivita atat pentru parul vopsit cat si pentru cel natural. Are o textura non-volatila ce permite obtinerea unei emulsii cremoase si onctuoase impreuna cu oxidantul din aceeasi gama, asigurand o aderenta optima la firul de par si protejand structura acestuia in timpul procesului de decolorare datorita tehnologiei Pro-Keratin.

Pudra Decoloranta - Londa...

Pudra Decoloranta -...

Preț 109,00 lei
Pudra decoloranta profesionala, fara degajare de praf, ce ofera o deschidere de pana la 7 trepte a nuantei parului si permite o decolorare sigura si controlata. Formula inovatoare imbogatita cu lipide este bazata pe tehnologia Hydroprotect ce protejeaza si hidrateaza parul in timpul procesului de decolorare. In amestec cu oxidantul creeaza o emulsie cremoasa ce poate fi utilizata pentru toate tehnicile de aplicare.

Crema Decoloranta Ultra...

Crema Decoloranta...

Preț 110,00 lei
Crema profesionala folosita cu succes pentru decolorare, care datorita formulei cu agenti alcalizanti si ulei de bumbac garanteaza precizie si o deschidere de pana la 4 nivele in 20 minute si 7 nivele in 50 minute. Protejeaza si hidrateaza firul in timpul procesului de decolorare, reconstruieste structura firului, iar datorita TJ Complex permite o aderenta perfect la firul de par, stabilitatea amestecului pe toata durata de actionare si o decolorare uniforma.