Filtrează prin

Disponibilitate

Disponibilitate

Marca

Marca

Pret

Pret

  • 10,00 lei - 89,00 lei

Afișarea 1-20 din 54 articol(e)

Active filters

Spuma Bucle cu Fixare...

Spuma Bucle cu Fixare...

Preț 74,00 lei
Este o spuma profesionala cu fixare puternica, care ofera bucle si onduleuri elastice pana la 24 de ore. Aplicare: agita bine inainte de utilizare. Aplica o cantitate mica in palme si distribuie pe parul uscat cu prosopul, apoi usuca cu foehnul sau lasa parul sa se usuce natural. Daca il utilizezi pe parul uscat, poti fi creativ si poti crea onduleurile dorite.

Spray Fixativ cu Fixare...

Spray Fixativ cu...

Preț 51,00 lei
Fixativ cu o formula lejera, ce asigura o difuzie extra-fina datorita tehnologiei inovatoare Micromist pentru a oferi instant coafurii miscare naturala, fixare lejera si sustinere perfecta de lunga durata (pana la 24 ore). Se usuca rapid si nu incarca parul, lasandu-l flexibil si usor de pieptanat, este ideal pentru orice tip de coafura sau lungime de par, iar continutul de pantenol confera fibrei capilare ingrijire optima, prevenind uscarea acesteia.
Spray Fixativ cu Fixare...

Spray Fixativ cu...

Preț 59,00 lei
Fixativ cu o formula lejera, ce asigura o difuzie extra-fina datorita tehnologiei inovatoare Micromist pentru a oferi instant coafurii miscare naturala, fixare puternica si sustinere perfecta de lunga durata (pana la 24 ore). Se usuca rapid si nu incarca parul, lasandu-l flexibil si usor de pieptanat, este ideal pentru orice tip de coafura sau lungime de par, iar continutul de pantenol confera fibrei capilare ingrijire optima, prevenind uscarea acesteia.